Chat Now Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Η μόνιμη πλίθας ψηφιακή έκδοση CS6 λογισμικού προϊόντων βασική κερδίζει/MAC με μετά από τα αποτελέσματα

Περιγραφή προϊόντων

 

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε με μετά από τα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε τους cinematic τίτλους, τις εισαγωγές, και τις μεταβάσεις κινηματογράφων. Αφαιρέστε ένα αντικείμενο από έναν συνδετήρα. Αρχίστε μια πυρκαγιά ή την κάνετε τη βροχή. Ζωντανεψτε ένα λογότυπο ή έναν χαρακτήρα. Με μετά από τα αποτελέσματα, τη γραφική παράσταση κινήσεων βιομηχανικά τυποποιημένων και το οπτικό λογισμικό αποτελεσμάτων, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε ιδέα και να την κάνετε την κίνηση.

Πιστώσεις ρόλων. Λέξεις περιστροφής. Twirl τίτλοι.

Ζωντανοί τίτλοι, πιστώσεις, και χαμηλότερα τρίτα. Η έναρξη εκ του μηδενός ή με προετοιμάζει το διαθέσιμο δικαίωμα από app. Από την περιστροφή στο ισχυρό κτύπημα για να γλιστρήσει — το κείμενό σας είναι σε κίνηση.

Εκρηκτικά αποτελέσματα.
Αποτελέσματα μυαλό-φυσήγματος.

Συνδυάστε τα βίντεο και τις εικόνες για να δημιουργήσετε τίποτα που μπορείτε να φανταστείτε. Επιλέξτε τα συναρπαστικά αποτελέσματα από τις εκατοντάδες των επιλογών, απομακρύνετε τα ανεπιθύμητους αντικείμενα ή τους ανθρώπους, και δημιουργήστε τα βίντεο VR για να ρίξετε το δικαίωμα ακροατηρίων σας στη δράση.

 

 

Πάρτε ζωντανεψοντας.

Θέστε τίποτα στην κίνηση με keyframes ή τις εκφράσεις. Ή η χρήση προετοιμάζει λάκτισμα-από τα σχέδιά σας για τα μοναδικά αποτελέσματα.

 

Εργασία χωρίς ραφή με την πλίθα apps.

Δημιουργήστε τις συνθέσεις στη πρεμιέρα υπέρ. Χρησιμοποιήστε τη δυναμική σύνδεση για να αποβάλετε την ενδιάμεση απόδοση μεταξύ των εφαρμογών. Εισαγωγή από Photoshop, εικονογράφος, εμψυχωτής χαρακτήρα, πλίθα XD, και ζωντανός. Προγράμματα ομάδας χρήσης για να συνεργαστεί με τους συντάκτες οπουδήποτε, και να ενσωματώσει με στους συνεργάτες λογισμικού και υλικού 300+.

 

 

 

Δείτε ποιος νέος μπορεί να κάνει.


Αφότου παίρνουν καλύτερα τα αποτελέσματα πάντα, με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ξεδιπλώνουν τακτικά. Και με τη δημιουργική ιδιότητα μέλους σύννεφών σας, τους παίρνετε μόλις τους απελευθερώνουμε.


 

Η αναπαραγωγή ήχου πρόβλεψης εσείς μπορεί να μετρήσει επάνω
Βελτιωμένο πέρασμα κλωστής σε βελόνα και μια νέα GPU-επιταχυνόμενη αναπαραγωγή ήχου προσφοράς συστημάτων επίδειξης αξιόπιστη για μια γρηγορότερη και ακριβέστερη άποψη των σχεδίων σας.

 

Βελτιωμένη απόδοση και παραγωγικότητα EXR

Πάρτε μέχρι 12x τη γρηγορότερη απόδοση κατά τον εργασία με τα πολυδιαυλικά αρχεία EXR. Πάρτε γρηγορότερα με την εισαγωγή των αρχείων EXR ως συνθέσεις.

 

Οι νέοι έλεγχοι έκφρασης επιλογών κάνουν περισσότερων
Ερευνήστε τις νέες εκφράσεις ύφους κειμένων, τους εξελισσόμενους ελέγχους έκφρασης επιλογών, και τις βελτιώσεις απόδοσης έκφρασης.

Τοπ νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

4.jpg

Βελτιώσεις απόδοσης πρόβλεψης και αναπαραγωγής ήχου

Η αναπαραγωγή ήχου πρόβλεψης είναι βράχος-στερεά με το πέρασμα κλωστής σε βελόνα των βελτιώσεων και ενός νέου GPU-επιταχυνόμενου πυρήνα συστημάτων επίδειξης. Πάρτε μια ακριβή άποψη των σχεδίων σας χωρίς σπάσιμο της δημιουργικής ροής σας.

5.jpg

Ενισχυμένες ροές της δουλειάς EXR

Πάρτε μέχρι 12x τη γρηγορότερη απόδοση κατά τον εργασία με τα πολυδιαυλικά αρχεία EXR. Εισάγετε τα βαλμένα σε στρώσεις αρχεία EXR ως συνθέσεις και πάρτε αρχισμένο γρηγορότερα.

6.jpg

Γρηγορότερες μορφές

Δημιουργήστε και εκδώστε τις μορφές γρήγορα με τη βελτιωμένη απόδοση. Παραμονή που οργανώνεται με τους πιό προσιτούς ελέγχους ομαδοποίησης.

7.jpg

Αυξήσεις γραφικής παράστασης και κειμένων

Εκμεταλλευτείτε τους νέους εξελισσόμενους ελέγχους έκφρασης επιλογών και τις εκφράσεις ύφους κειμένων για να ρυθμίσετε πολλές τοποθετήσεις αμέσως και τα πρότυπα σχεδίου που είναι ευκολότερες για τους πελάτες σας να ενημερώσουν στη πρεμιέρα υπέρ.

8.jpg

Βελτιώσεις έκφρασης

Για τις εκφράσεις που δεν αλλάζουν με τον καιρό, μετά από τα αποτελέσματα θα τις εφαρμόσει σε όλα τα πλαίσια αμέσως με μέχρι τη γρηγορότερη επεξεργασία 40%. Οι εκφράσεις που εφαρμόζονται για να κυριαρχήσουν τις ιδιότητες είναι σημαντικά γρηγορότερες επίσης.

9.jpg

Επεκταθε'ν σχήμα και καλύτερη υποστήριξη αναπαραγωγής ήχου

Η υποστήριξη σχήματος περιλαμβάνει τη Canon xf-HEVC συν την εισαγωγή για δύο σχήματα κληρονομιών: Ζωτικότητα με τα του δέλτα πλαίσια και MJPEG. Πάρτε τη βελτιωμένη απόδοση για 10 μπιτ H.265 HD/UHD, HEVC HD/UHD, και αρχεία ProRes.

10.jpg

Άλλες αυξήσεις

Επίσης περιλαμβάνει τις καλύτερες ανακοινώσεις για τη συμβατότητα συστημάτων.

11.jpg

Κινηματογράφος 4D Lite R21

Πάρτε την πιό πρόσφατη απελευθέρωση C4D Lite με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων και τα εργαλεία λοξοτμήσεων για το εξωθημένα κείμενο και τα αυλακωήταν. Ένα νέο υψηλής απόδοσης denoising φίλτρο βελτιώνει την οπτική ποιότητα και μειώνει την απόδοση των χρόνων.

12.jpg

Ικανοποιημένος-ενήμερος γεμίστε για τις τηλεοπτικές βελτιώσεις

Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα γρηγορότερα με ενισχυμένο ικανοποιημένος-ενήμερο γεμίζει, τώρα δύο φορές τόσο γρήγορα και χρήσεις κατά το ήμισυ τόση μνήμη.

Οι υπηρεσίες μας

άλλα προϊόντα

Προϊόν Ενεργοποίηση από την τιμή Μορφή προϊόντων
Η πρεμιέρα υπέρ CS6 κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Πρεμιέρα υπέρ CS6 MAC on-line ψηφιακό κλειδί
Μετά από τα αποτελέσματα CS6 κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Μετά από τα αποτελέσματα CS6 MAC on-line ψηφιακό κλειδί
Το Creative Suite 6 ασφάλιστρο παραγωγής κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Creative Suite 6 ασφάλιστρο MAC παραγωγής on-line ψηφιακό κλειδί
Το Creative Suite 6 κύρια συλλογή κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Creative Suite 6 κύρια συλλογή MAC on-line ψηφιακό κλειδί
Τα πρότυπα σχεδίου πλίθας CS6 κερδίζουν on-line ψηφιακό κλειδί
Σχέδιο η τυποποιημένη MAC πλίθας CS6 on-line ψηφιακό κλειδί
Η πλίθα Creative Suite 6 ασφάλιστρο σχεδίου & Ιστού κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Πλίθα Creative Suite 6 ασφάλιστρο MAC σχεδίου & Ιστού on-line ψηφιακό κλειδί
AI CS6 on-line ψηφιακό κλειδί
Το Photoshop CS6 κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
Photoshop CS6 MAC on-line ψηφιακό κλειδί
ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ CS6 on-line ψηφιακό κλειδί
Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΧΙ ΥΠΕΡ κερδίζει on-line ψηφιακό κλειδί
ΥΠΕΡ ΣΥΝΕΧΈΣ ΡΕΎΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝ on-line ψηφιακό κλειδί
Ακροβάτης 2017 ΥΠΕΡ on-line ψηφιακό κλειδί
Ακροβάτης 2017 ΥΠΕΡ on-line ψηφιακό κλειδί