Chat Now Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Multipal σπίτι κώδικα του γλωσσικού Microsoft Office 2016 βασικό και λιανικό επιχειρησιακό πακέτο

Microsoft Office για το σπίτι της Mac & την επιχειρησιακή 2016 άδεια

 

 

*** ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ MAC OS 10,10 Ή ΝΕΏΤΕΡΟ ***

Η παραμονή οργάνωσε και ενισχύει την παραγωγικότητα δημιουργώντας spiffy να φανεί έγγραφα, παρουσιάσεις και υπολογισμοί με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) μέσω αυτής της single-user άδειας του Microsoft Office για το σπίτι και την επιχείρηση το 2016 της Mac. Αυτό πρέπει-έχει την ακολουθία περιέχει 2016 ουσιαστικά εργαλεία της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του Word, του Excel, του PowerPoint, OneNote και της προοπτικής για τη Mac. Αυτή η ακολουθία προσφέρει επίσης την πρόσβαση στη Microsoft OneDrive, που επιτρέπει σε σας για να αποθηκεύσει και να έχει πρόσβαση στα αρχεία με μια μηχανή αναζήτησης-βασισμένη στον πλατφόρμα για να εργαστεί στο σπίτι, στο γραφείο ή πηγαίνει.

Το Microsoft Office για το σπίτι και την επιχείρηση το 2016 της Mac απαιτεί τη Mac 10,10 ή νεώτερος και μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε εκείνοι που προσκλήθηκαν στην πώληση Spiceworks. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα έχετε στιγμιαία πρόσβαση στο αρχείο έτσι μπορείτε να την εγκαταστήσετε στη μηχανή σας αμέσως. Έχετε τις ερωτήσεις για τα προϊόντα, την τιμολόγηση, την εγγύηση εγκαταστάσεων ή τίποτ' άλλο μας; Μας δώστε μια κλήση σήμερα σε 1-800-318-1439. Ήταν πάντα ευτυχής να βοηθήσει!

Το Microsoft Office για το σπίτι και την επιχείρηση το 2016 της Mac περιλαμβάνει:

Multipal σπίτι κώδικα του γλωσσικού Microsoft Office 2016 βασικό και λιανικό επιχειρησιακό πακέτο

 

Multipal σπίτι κώδικα του γλωσσικού Microsoft Office 2016 βασικό και λιανικό επιχειρησιακό πακέτο

Excel 2016

Αναλύστε και απεικονίστε τα στοιχεία σας με έναν νέο και διαισθητικό τρόπο. Το Excel το 2016 είναι equipt με ένα φρέσκο ενδιάμεσο με τον χρήστη διατηρώντας τους δημοφιλείς συντομότερους δρόμους πληκτρολογίων. Η δύναμη χαρακτηρίζει όπως την ανάλυση Toolpak, Slicers, και τον οικοδόμο τύπου, για να κερδίσει χρόνο και να εστιάσει στις ιδέες.

 

Προοπτική 2016

Αποτελεσματικά διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο, τις επαφές, και τους στόχους σας. Ωθήστε την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τηρεί το inbox σας ενήμερο. Σχετικά με τις ομάδες μηνύματα και ημερολόγια άποψης συνομιλίας, που επιτρέπουν στο χειριστή για να δει και τα δύο προγράμματα δίπλα-δίπλα. Με την προοπτική το 2016 που προγραμματίζει το πρόγραμμά σας δεν είναι ποτέ ευκολότερο.

 

Λέξη 2016

Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από τον Ιστό στο έγγραφό σας.

 

PowerPoint 2016

Δημιουργήστε, συνεργαστείτε, και παρουσιάστε αποτελεσματικά τις ιδέες σας, με τις νέες μεταβάσεις φωτογραφικών διαφανειών και ένα βελτιωμένο πλακάκι στόχου ζωτικοτήτων. Τα περασμένα κλωστή σχόλια παράλληλα με τις φωτογραφικές διαφάνειές σας σας βοηθούν να ενσωματώσετε ανατροφοδοτούν στις παρουσιάσεις σας.

 

OneNote 2016

Αυτό το πρόγραμμα μιμείται τις ιδιότητες ενός σημειωματάριου, που επιτρέπουν σε σας για να κρατήσει τις σημειώσεις, τις ιδέες, ιστοσελίδας, τις φωτογραφίες, ακόμα και ακουστικές και τα βιντεοκλίπ όλα σε μια θέση. Εάν είστε στο σπίτι, στο γραφείο, ή σε κίνηση, μπορείτε να το πάρετε με σας οπουδήποτε πηγαίνετε, μοιραμένος και συνεργαμένος με άλλους.

 

Το σπίτι και η επιχείρηση το 2016 του Microsoft Office παίρνουν επιλύουν της εργασίας, με την αλληλεπίδραση για να παρέχουν την αναγκαία εστίαση, οπουδήποτε πηγαίνει. Αυτή η ακολουθία έρχεται με τις 2016 εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint, OneNote, και η προοπτική που χαρακτηρίζει τις αυξήσεις που σας βοηθούν να δημιουργήσετε επικοινωνεί και λειτουργεί από ακριβώς για οπουδήποτε. Τελειοποιήστε για τους μακρινούς εργαζομένους και οι διασκορπισμένες ομάδες, γραφείο το 2016 σας αφήνουν να εκδώσετε και ομο-συντάκτης σε πραγματικό - χρόνος, να στείλετε τα έγγραφα γρήγορα και να μείνετε στην αφή μέσω Skype. Δεν υπάρχει καμία καλύτερη ακολουθία λογισμικού γιατί οι επιχειρήσεις που χρειάζονται τη πλήρη πρόσβαση πηγαίνουν.

Το πάρτε γίνοντα με το γραφείο το 2016

Εκτός από τις βασισμένες στην παραγωγικότητα αιτήσεις εξεχουσών θέσεων, στους πελάτες χορηγείται η πρόσβαση στην αποθήκευση αρχείων σε OneDrive. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα βοηθά στο ελεύθερο επάνω σκληρό διάστημα κίνησης και βελτιώνει την σύννεφο-βασισμένη στην οργάνωσή σας. Επιπλέον, η ελεύθερη βοήθεια παγκόσμιων πρακτικών Skype εσείς διατηρεί επαφή με την ομάδα σας. Η αγορά περιλαμβάνει μια single-user έκδοση παραθύρων του σπιτιού και της επιχείρησης το 2016 του Microsoft Office που μπορεί να μεταφορτωθεί αμέσως και να εγκατασταθεί πότε την αγοράζετε από το λογισμικό επιλογής μου. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις όγκου μας για να σώσετε ακόμα περισσότερους σε αυτό το προϊόν.