συζήτηση Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

Σπίτι και σπουδαστής 2016, 1 κλειδί του Microsoft Office προϊόντων της Mac γραφείων 2016 συσκευών

Σπίτι και σπουδαστής 2016, 1 κλειδί του Microsoft Office προϊόντων της Mac γραφείων 2016 συσκευών
 

Excel 2016

Αναλύστε και απεικονίστε τα στοιχεία σας με τους νέους και διαισθητικούς τρόπους με ένα φρέσκο ενδιάμεσο με τον χρήστη συν τους αγαπημένους συντομότερους δρόμους πληκτρολογίων σας. Η δύναμη χαρακτηρίζει όπως την ανάλυση Toolpak, Slicers, και τον οικοδόμο τύπου για να κερδίσει χρόνο, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες.

 

Λέξη 2016

Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από το εσωτερικό Word Ιστού άμεσα.

 
 

PowerPoint 2016

Δημιουργήστε, συνεργαστείτε, και παρουσιάστε αποτελεσματικά τις ιδέες σας με τις νέες μεταβάσεις φωτογραφικών διαφανειών και ένα βελτιωμένο πλακάκι στόχου ζωτικοτήτων. Τα περασμένα κλωστή σχόλια παράλληλα με τις φωτογραφικές διαφάνειές σας σας βοηθούν να ενσωματώσετε ανατροφοδοτούν στις παρουσιάσεις σας.

OneNote 2016

Είναι το πολύ ψηφιακό σημειωματάριό σας, έτσι μπορείτε να κρατήσετε τις σημειώσεις, ιδέες, ιστοσελίδας, φωτογραφίες, ακόμα και ακουστικός και τηλεοπτικός όλες σε μια θέση. Εάν είστε στο σπίτι, στο γραφείο, ή σε κίνηση, μπορείτε να το πάρετε όλα με σας οπουδήποτε πηγαίνετε μοιραμένος και συνεργαμένος με άλλους.

 

Περίπου σπίτι και σπουδαστής γραφείων 2016

Το βήμα στη νέα ηλικία του γραφείου με αυτόν τον ψηφιακό μεταφορτώνει του σπιτιού και του σπουδαστή το 2016 του Microsoft Office που περιέχουν τις 2016 εκδόσεις του αγαπημένου λογισμικού παραγωγικότητάς σας. Το αναβαθμισμένο Word, το Excel, το PowerPoint και OneNote έχουν ενισχυθεί σκεπτικά με τα νέα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα λείο, σύγχρονο βλέμμα. Φυσικά, το γραφείο το 2016 είναι πλήρως σύννεφο-ικανό, οθόνη επαφής-βελτιστοποιημένος και προσιτός μέσω του Ιστού Apps της Microsoft για να επιτρέψει σε σας για να εργαστεί από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή.

Το OneNote είναι ένας μούστος για τους σπουδαστές που πρέπει να είναι σε θέση στις σημειώσεις stash, τις ιδέες, ιστοσελίδας, τις φωτογραφίες, τον ήχο και το βίντεο σε μια απλουστευμένη διεπαφή. Μπορείτε να σύρετε, να σημειώσετε και να δακτυλογραφήσετε επάνω τις σημειώσεις κατά τη διάρκεια της κατηγορίας για την εύκολη αναφορά αργότερα. Η λέξη, το Excel, και το PowerPoint έχουν όμορφο έναν ανανεωμένο που επιτρέπει σε σας για να μείνει στην εργασία σας με μηές αποσπάσεις της προσοχής. Παίρνετε όλο αυτό και περισσότεροι όταν μεταφορτώνετε το σπίτι και το σπουδαστή του Microsoft Office το 2016 από το λογισμικό επιλογής μου.

Συγκρίνετε το γραφείο 2016 εκδόσεις

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Σπίτι & επιχείρηση Πρότυπα Επαγγελματικός
Microsoft Word Β Β Β
Microsoft Excel Β Β Β
Microsoft PowerPoint Β Β Β
Microsoft OneNote Β Β Β
Microsoft Outlook Β Β Β
Εκδότης της Microsoft Χ Β Β
Microsoft Access Χ Χ Β
Εξουσιοδοτημένη χρήση Εμπορικός Εμπορικός Εμπορικός
Τύπος αδειών Πρότυπα Ανοικτή άδεια Πρότυπα
MSRP 229 399 $399

 

Το σπίτι & ο σπουδαστής το 2016 γραφείων σχεδιάζονται για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να οργανώσετε γρηγορότερα με τα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα καθαρό, σύγχρονο βλέμμα. Συν, μπορείτε να σώσετε τα έγγραφά σας στο σύννεφο σε SkyDrive και να έχετε πρόσβαση σε τα όταν δεν είστε στο σπίτι.

 

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

Microsoft Word 2016

Microsoft Excel 2016

Microsoft PowerPoint 2016

Microsoft OneNote 2016

Οι ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ 1 εγκατάσταση

Οι ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ 1 χρήστη

Οι ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ 1 συσκευή

LICENING ΤΥΠΟΣ διαρκής

ΟΡΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΏΝ αόριστος

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ Microsoft

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ 79G-04368

GTIN 885370989069

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ψηφιακή

ΚΑΤ' ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 30 λεπτά

ΓΛΩΣΣΑ αγγλικά

ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ υπολογιστής γραφείου/lap-top

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ SUPPORTEDWindows 10, παράθυρα 8,1, παράθυρα 8, παράθυρα 7

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ SPEED ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ 1,0 Ghz

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΜΒ DRIVE

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΝΗΜΗ 1 ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)/ΜΒ 2 (εξηντατετράμπιτο)

Αποκτήστε την καλύτερη τιμή για

Σπίτι και σπουδαστής 2016, 1 κλειδί του Microsoft Office προϊόντων της Mac γραφείων 2016 συσκευών
Σπίτι και σπουδαστής 2016, 1 κλειδί του Microsoft Office προϊόντων της Mac γραφείων 2016 συσκευών
Να συνεχίσει
Λαϊκή κατηγορία Όλα